Εκδήλωση στο ΟΠΑ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών(ΟΠΑ) και ο Επίκουρος Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς κ. Ιωάννης Νικολάου ανέλαβαν από το European Association of Work & Organizational Psychology (EAWOP) την διοργάνωση του Επιστημονικού Συνεδρίου “EAWOP Small Group Meeting on Selection & Assessment.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Park Hotel) από τις 21-23 Ιουνίου 2011 με την συμμετοχή 40 επιστημόνων από την Ευρώπη και  τις ΗΠΑ και θα αναλυθούν όλες οι πρόσφατες τάσεις και προσεγγίσεις στο χώρο της προσέλκυσης, επιλογής και αξιολόγησης του Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων και οργανισμών. Αυτό το 3ήμερο συνέδριο είναι καθαρά επιστημονικού χαρακτήρα και δεν είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του ΟΠΑ ανοιχτή ομιλία-διάλεξη με θέμα: Evidence Based Approaches in Recruitment and Selectionμε τους ακόλουθους ομιλητές: Prof. Neil Anderson (Brunel University, UK), Prof. Cornelius Konig (Universität des Saarlandes, Germany), Prof. Fiona Patterson (City University, UK), και τον Ιωάννη Νικολάου (ΟΠΑ).

Αυτή η διάλεξη είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν συμμετοχή (δεν απαιτείται εγγραφή), και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου (18.00 – 21.00). Διεξάγεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού “HR Alumni” και την υποστήριξη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ) και του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Χορηγός Επικοινωνίας είναι το HR Professional.

Οι τίτλοι των ομιλιών που θα δώσουν οι ομιλητές είναι οι ακόλουθοι:

Ioannis Nikolaou: Evidence-Based (EB) Management: A focus on Evidence Based-Human Resource Management

Neil Anderson: Good Practice and Good Science: The Intriguing Case of Recruitment and Selection in Europe

Cornelius König (Universität des Saarlandes, Germany): Using personality tests for selection.

Fiona Patterson: Evaluating new methods for high stakes selection: Implications for policy and practice

Άρθρο σχετικό με την εκδήλωση στην Καθημερινή.

Advertisements

Comments are closed.